Basisopleiding Intercedent (verkort) (privé-les)

Vakopleidingen
Algemeen Management
€ 1299 excl. BTW
2 dagen

Wil jij opgeleid worden tot uitzendprofessional? Dat kan met deze opleiding!  Een inspirerende baan als intercedent of een uitdaging zoeken in de rol van teamplayer tussen opdrachtgever en uitzendorganisatie is door het volgen van deze opleiding mogelijk. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor praktisch ingestelde intercedenten die meer willen leren van het vakgebied: Intercedent. De opleiding staat grotendeels in het teken van de praktijk. 

Door het toepassen van praktijkcases breng je het geleerde meteen in de praktijk. Veel ambitieuze intercedenten hebben deze opleiding reeds gevolgd. Na afloop van deze opleiding ben je in staat om op een effectieve manier te werken als intercedent bij een uitzendorganisatie. 

Deze opleiding is alleen toegankelijk indien er 6 maanden ervaring is met het vakgebied intercedent. Indien er nog geen 6 maanden ervaring aanwezig is, dan biedt VSK-Academy hiervoor de standaard Basisopleiding Intercedent aan.

Doelgroep 

Voor iedereen die al wat langer in de Flexbranche werkzaam is maar die - om welke reden dan ook - dat SEU papiertje nog niet heeft. Wilt u in drie intensieve trainingsdagdelen, geholpen door uw werkervaring alsnog dat vakdiploma*) halen?
Dat kan met de effectieve SEU examentraining van VSK-Academy! U brengt tenminste 6 maanden werkervaring bij een uitzendorganisatie mee en bent bereid om in drei dagdelen de essentie van het vak (nog eens) grondig en examengericht te bestuderen.

Vooropleiding

VSK-Academy stelt geen eisen aan uw vooropleiding. Is is wel 6 maanden werkervaring als intercedent vereist.

Studiewijze

Tijdens de opleiding staat het leren door doen centraal. U werkt met persoonlijke leerdoelen, praktijkcases en praktijk gerelateerde oefeningen. Als rode draad door de opleiding doorloopt u stap voor stap de onderdelen van het SEU examen. Door onder meer het inbrengen van uw eigen situaties wordt de opleiding gericht op de eigen werksituatie. 

Studievoorbereiding

Iedere studiebijeenkomst vraagt ongeveer 5 tot 8 uur studiebelasting.

Studiemateriaal

VSK-Academy maakt gebruik van het meest actuele studiemateriaal. 

Programma

De examentraining bestaat uit drie dagdelen en een skype-gesprek ter voorbereiding op het examen waarin de leerdoelen van het SEU examen Uitzendmedewerker volledig en in een hoog tempo worden behandeld. Er wordt begonnen met Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid. Vervolgens staan de CAO voor Uitzendkrachten en Uitzendkunde op de agenda. Er wordt afgesloten met een examen training. De uitslag van deze test is een indicator voor uw slagingskans bij het 'echte' examen.

Programma  

  • Introductie, programma en praktische zaken 
  • Arbeidsrecht (o.a. WAB, ontslagrecht)
  • Werving & Selectie
  • Sociale Zekerheid (o.a. re-integratie instrumenten, WW, WIA, AOW)
  • Uitzendkennis (o.a. CAO, vakantiewerkers) 
  • Voorbereiding examen

Examen

U wordt opgeleid voor het erkende examen van de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Het examen kan op ieder gewenst moment op vele locaties in Nederland worden afgenomen. De student is persoonlijk verantwoordelijk voor zijn/haar aanmelding. Voor de actuele kosten van het examen verwijzen wij u graag naar de webiste van SEU. Het examengeld dient u rechtstreeks te betalen aan SEU. Afronding met een voldoende score levert het diploma Uitzendmedewerker op.

*) Vakdiploma


De ABU heeft bepaald dat met ingang van 2010 uitzendprofessionals met een relevante functie moeten studeren voor of in het bezit moeten zijn van het SEU diploma Basis Uitzendmedewerker. Bron: ABU CAO voor vaste medewerkers.

Duur

Deze opleiding bestaat uit 3 dagdelen privé-les en een skype-gesprek ter voorbereiding op het examen. U plant samen met uw docent deze 3 dagdelen en het gesprek in. Tussen de lessen door kunt u met al uw studievragen terecht bij uw docent.

Het unieke concept van onze individuele aanpak stelt u in de gelegenheid om uw leslocatie zelf te bepalen. De trainer/docent komt naar uw organisatie, uw woonadres of een andere, door u gewenste locatie.

U verliest geen reistijd en kunt studeren in een voor u perfecte omgeving.

Lesdata worden vastgesteld in overleg met de docent op de door u gewenste locatie.

Investering

Deze opleiding kost € 1.299,00 excl. BTW. Deze kosten zijn inclusief lesgeld, literatuur en examenkosten.
De cursist is verantwoordelijk voor het verzorgen van een locatie. Alle aan de locatie gerelateerde kosten zijn voor rekening van de cursist.

Maak gebruik van subsidies en fiscale kortingen!

Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. Zo komen werkgevers in aanmerking voor belastingvermindering als tegemoetkoming voor de studiekosten. Betaalt u zelf de opleiding? Dan kunnen de opleidingskosten aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting. Door goed gebruik te maken van deze fiscale voordelen kost een opleiding voor u of uw werkgever aanzienlijk minder.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul uw vraag in aub.
Kies de aanhef aub.
Vul uw naam in aub.
Vul uw achternaam in aub.
Vul uw email adres in aub.
Vul uw naam in aub.
Bedrijfsgegevens
Ongeldige invoer
Vul uw naam in aub.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
(*)verplichte velden

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 20 22 33

U kunt ons ook een e-mail sturen.