Over Ons (privé-les)

Visie

VSK-Academy is een jong ambitieus opleidingsinstituut met een nieuw ontwikkeld concept op het gebied van opleiden, trainen en coachen. Wij zijn van mening dat individueel leren met een privé-docent een optimaal leerrendement oplevert. De deelnemer bepaalt het eigen studietempo en de privé-docent komt op de door de deelnemer aangegeven locatie.

De door VSK-Academy ontwikkelde opleidingen, trainingen en workshops zijn volledig afgestemd op medewerkers die werkzaam zijn binnen het bedrijfsleven, non-profit sector en de overheid. Wij doen dat middels individuele en flexibele leertrajecten om zo nog meer mee te bewegen met de veranderingen in de maatschappij.

VSK-Academy richt zich volledig op individuele leertrajecten met een privé-docent omdat wij ervan overtuigd zijn dat flexibiliteit in leslocatie en lesmoment en persoonlijk contact met de docent het hoogste leerrendement geeft en de meest toegevoegde waarde creëert voor de deelnemers en de eigen organisatie van de deelnemers.

Missie

VSK-Academy stelt de deelnemer centraal in het opleidingstraject, door het aanbieden van resultaatgerichte, kwalitatief hoogstaande opleidingen en trainingen met professionele begeleiding door een privé-docent die op locatie van de deelnemer komt.

Door het centraal stellen van de persoonlijke leerdoelen van de deelnemer, kan de privé-docent het optimale leerrendement behalen samen met de deelnemer. VSK Academy streeft naar een optimale samenwerking tussen de deelnemer, de privé-docent en het opleidingsinstituut. Customer intimacy speelt daarbij een centrale rol.

Om in de huidige kenniseconomie concurrerend te blijven is goed vakmanschap essentieel. Uiteraard gaat dit niet zonder scholing. VSK-Academy wil voor iedere deelnemer en/of organisatie toegankelijk zijn voor een passende opleiding en training met een privé-docent. 

Kernwaarden:

  • Betrouwbaar
  • Respectvol
  • Betrokken
  • Persoonlijk
  • Flexibel
  • Inspirerend

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 20 22 33

U kunt ons ook een e-mail sturen.