Incompany (privé-les)

Uw strategische partner voor opleidingen, trainingen en workshops!

VSK-Academy biedt een compleet opleiding- en trainingsprogramma voor ieder type organisatie. Naast het ruime aanbod van opleidingen op MBO-, MHBO-, HBO- en Post-HBO niveau, bieden wij ook een breed assortiment van vaardigheidstrainingen. VSK-Academy biedt is daarnaast ook de grootste aanbieder van workshops. Wanneer een deelnemer na het volgen van een workshop zich verder wil bekwamen door het volgen van een leertraject van minimaal 1 jaar is bovendien een groot deel van de kosten van de workshop aftrekbaar van het vervolgtraject.

VSK-Academy heeft veel ervaring met het verzorgen van deze programma’s binnen organisaties, het op maat maken van opleidingstrajecten, het inrichten van toonaangevende opleidingshuizen en het ontwikkelen van unieke combinaties van interne trainingen en praktijkgerichte opleidingen met fiscale voordelen.

Professionele aanpak met de voordelen van een groot aanbod

Wij kunnen ons aanbod van opleidingen en trainingen aanpassen op uw organisatie en medewerkers. Hierdoor sluiten de opleidingen, trainingen en workshops naadloos aan op de visie en missie van uw organisatie. Deze professionele aanpak heeft ertoe geleid dat veel organisaties VSK-Academy naar volle tevredenheid en op grote schaal inzetten voor de invulling van de meest uiteenlopende opleidingsvraagstukken.

Incompany trainingen en workshops

Voor incompany trainingen en workshops vindt u in VSK-Academy een professionele partner. Alle opleidingen, trainingen en workshops die u op deze website vindt, kunnen we binnen uw organisatie uitvoeren. VSK-Academy verzorgt binnen veel organisaties vaardigheidstrainingen en complete leergangen. Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met de deelnemers zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat onze incompany aanpak als bijzonder effectief wordt getypeerd en duurzaam rendement oplevert. U zult onze werkwijze als prettig en uiterst professioneel ervaren.

Professionele opleidingen op maat

VSK-Academy biedt de mogelijkheid om MBO-, MHBO-, HBO- en Post-HBO opleidingen op maat binnen uw organisatie te ontwikkelen en verzorgen. Een aantrekkelijke combinatie voor individuele deelnemers én voor uw organisatie. U kunt ook een deel van een volledig MBO-, MHBO-, HBO- of Post-HBO programma intern laten uitvoeren. Dit is beslist uniek. De ruime ervaring van VSK-Academy op het gebied van bedrijfsopleidingen resulteert in maximale flexibiliteit die samengaat met het waarborgen van professionele kwaliteit. Onze ervaren adviseurs bespreken graag de mogelijkheden voor uw organisatie. VSK-Academy heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van opleidingsvraagstukken. Daarbij zijn uw organisatie en uw specifieke vraag altijd het uitgangspunt. Vervolgens ontwikkelen we een praktijkgerichte aanpak waarbij we de optimale combinatie maken van alle instrumenten die we als grote bedrijfsopleider in Nederland tot onze beschikking hebben:

Competentiechecks Verkorte leerroutes naar MBO-, MHBO-, HBO- en Post-HBO -Leergangen

  • Gunstige financieringsmogelijkheden
  • Competentiegerichte trainingsprogramma’s op maat
  • Management development
  • Professionele coaching trajecten
  • Compleet ingerichte opleidingshuizen.

Deze aanpak is gericht op het professionaliseren van uw medewerkers, het naar een hoger niveau brengen van bepaalde functiegroepen, het binden en boeien van medewerkers, of op welke opleidingsdoelstelling dan ook. Daarbij maken we graag slimme combinaties van maatwerkprogramma’s en het ruime open programma van VSK-Academy. Dit biedt dikwijls optimale flexibiliteit en maakt het samenwerken ook interessant voor kleinere organisaties.

Fiscale voordelen optimaal gebruiken

VSK-Academy wijst organisaties op de mogelijkheden voor een optimale benutting van belastingvermindering voor opleidingsdoeleinden.

Strategie van de organisatie in relatie tot opleiden

In de meeste gevallen staan de opleidingsvraagstukken niet op zichzelf. Een opleidingsvraag dient altijd een hoger, strategisch doel. VSK-Academy is zeer succesvol in het koppelen van organisatieontwikkeling en zorgvuldig ontwikkelde opleidingstrajecten. Zo leveren opleidingen altijd een concrete bijdrage aan de ontwikkeling van uw organisatie. Voor verschillende organisaties hebben we volledige opleidingshuizen ontwikkeld, waarbij we professionele leerlijnen met fiscale voordelen laten aansluiten bij uw functiehuis, en waarvan we de onderdelen zelf invullen, met uw eigen trainers of soms met andere al door u geselecteerde partners. Wat uw opleidingsvraag ook is, VSK-Academy biedt belangrijke toegevoegde waarde.

Advies

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze ervaren adviseurs. Onze adviseurs zijn te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 088 - 4 20 22 33.

Contact

Telefonische bereikbaarheid van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00. Vrijdag van 08.00 tot 17.00.

088 – 4 20 22 33

U kunt ons ook een e-mail sturen.